Skip to content

Tervetuloa!

Lohestaan kuulun Tenojoen varteen Suomen ja Norjan rajalle, oikeaan Lappiin, upeiden tuntureiden kainaloon, riistamaille ja kalavesille. Tenon Eräkievari sijaitsee kauniilla paikalla Tenojoen rannalla 8 km Karigasniemestä Utsjoelle päin.

Kaikki palvelut saman katon alta mm. majoitus, ruokailu, ohjelmapalvelut, välinevuokraus, oppaat…

Majoitus vaihtoehtoina on 2-5 hengen huoneita ja rantamökkejä. Huonepaikkoja Eräkievarissa on n. 40. Lisäksi yhteistyökumppanimme kautta voit vuokrata mökkejä Jäkelväjoella, Sirmassa ja Akuvaaralla sijaitsevia mökkejä.

Ravintolassa a-oikeudet ja ruokailutilat 80 henkilölle. Meiltä saat kaiken tarvitsemasi osaamisen oletpa järjestämässä sukujuhlia, yrityksen edustusiltaa tai vaikkapa lastenkutsuja. Pyytäkää tarjous niin suunnittelemme ja räätälöimme yksilöllisen tapahtuman.

Kalastus.
Koe ainutlaatuinen elämys Euroopan parhaalla lohijoella ammattitaitoisen soutajan opastuksella. Vuokraamme veneet ja välineet! (myös perhostus). Hoidamme myös lupa-asiasi kuntoon.

Riekostajille tarjoamme ammattitaitoisen oppaan koirineen. Huoltoa varten käytämme mönkijää tai moottorikelkkaa. Jäkelväjoelle ja Akuvaaraa mökeissä majoittuessasi sinulla on käytössäsi yli 200 hehtaaria kiintiötöntä metsästysmaata, joihin et tarvitse erillistä riekonmetsästyslupaa.

Ohjelmapalvelumme räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Sää, vuodenaika ja lapin vaativa luonto asettaa myös omat rajoituksensa. Miltä kuulostaisi perhokalastus tammukkapuroilla, moottorikelkkailu Iskurastunturin yli tai laskettelu Ailigastunturilla?

Karigasniemestä on hyvät kulkuyhteydet Norjaan.Nordkappiin meneville eräkievari tarjoaa rauhallisen levähdyspaikan pitkällä matkalla.

Share Our Posts

Share this post through social bookmarks.

 • Delicious
 • Digg
 • Newsvine
 • RSS
 • StumbleUpon
 • Technorati

Comments

Tell us what do you think.

There are no comments on this entry.

Trackbacks

Websites mentioned my entry.

There are no trackbacks on this entry

Add a Comment

Fill in the form and submit.

Viimeisimmät uutiset

  Keittiömme suosittelee

  Savustettua turskaa rapuvoikastikkeessa parsan ja tuoreiden kasvisten kera.

  Kalenteri

  lokakuu 2021
  ma ti ke to pe la su
  « touko    
   123
  45678910
  11121314151617
  18192021222324
  25262728293031