Skip to content

Ruoka

Ruoka

Tenon Eräkievari on tunnettu hyvästä ruuastaan. Keittiö tarjoaa lappilaisia herkkuja parhaimmillaan: lohta, poroa, riekkoa ja hilla perinteisesti valmistettuna. Saatavuuden mukaan tarjolla on myös paikalliset erikoisuudet: Tenon lohta ja Luomusjärven erinomaista siikaa ja rautua.

Joustava palvelu ja kodikas ympäristö tekevät ruokailusta unohtumattoman elämyksen. Asiakaspaikkoja ravintolassamme on yhteensä 80.

Eräkievarin kahvilassa nautit tuoreet pullakahvit tauollasi. Kahvin lomassa voit kysyä vinkit kalastukseen, riekostukseen, retkeilyyn…

Järjestämme pienet ja isot juhlat, ohjelmaa, tapahtumat yms. Pyytäkää tarjous niin suunnittelemme ja räätälöimme yksilöllisen tapahtuman. Yrityksenne edustustilaisuuksia, kokoustarjoiluja, häiden järjestämistä, henkilökuntatilaisuuksia, asiakaskahvituksia, perhejuhlia, syntymäpäiväjuhlia, lakkiaisia, ristiäisiä, kesäjuhlia jne.

Saat myös kukat, koristelut, astiat, kuvauspalvelut, kuljetukset, juhlapaikat, jne. kauttamme. Kysy niin teemme parhaamme jotta saatte onnistuneen tilaisuuden.

Share Our Posts

Share this post through social bookmarks.

 • Delicious
 • Digg
 • Newsvine
 • RSS
 • StumbleUpon
 • Technorati

Comments

Tell us what do you think.

There are no comments on this entry.

Trackbacks

Websites mentioned my entry.

There are no trackbacks on this entry

Add a Comment

Fill in the form and submit.

Viimeisimmät uutiset

  Keittiömme suosittelee

  Savustettua turskaa rapuvoikastikkeessa parsan ja tuoreiden kasvisten kera.

  Kalenteri

  huhtikuu 2019
  ma ti ke to pe la su
  « touko    
  1234567
  891011121314
  15161718192021
  22232425262728
  2930